18.08.2016

Uniunea pentru România - program politic

Despre jaful din România și cum se poate rezolva problema corupției.

4 comentarii:

  1. Numai cu inca o revolutie se mai poate opri jaful si coruptia in Romania. Parintii imi povestesc ca jaful ce incepuse inainte de razboi a fost oprit de comunisti. Razboiul a inceput pe un sidrom de nemultumiri generale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot timpul Romania a fost jefuita iar oamenii simpli folositi ca masa de manevra. Mereu vin umflati care tin discursuri patriotice dar stau cu ochii pe portmoneul tau si al tuturor romanilor simpli. Sunt doar in trecere pe acest blog, pentru ca m-am saturat de blablaurile romanilor care pretind ca sunt patrioti dar stau in asteptare, sa vada din ce parte bate vantul. Pentru mine, autorul acestui blog nu este decat inca un pacalici, atata timp cat promoveaza partidul lui Dan Senzationescu. Banditul ala nu numai ca a transformat Romania intr-o mahala cu emisiunuile lui de prost gust, dar mai si minte ca lupta impotriva ciocoilor, el fiind ciocoiul cu conturi bancare grase. Nici nu ma mir ca Pop Adrian , alt bandit din tara asta, i-a facut reclama desantata. Corb la corb nu scoate ochii si s-au inghesuit cioclii sa ingroape Romania. De ce urasc ei atat de mult Romania? Nu stiu...poate pentru ca are potential si se tem ca daca se trezesc romanii adevarati nu vor mai putea ei controla totul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înșeli singură Maria-Aurelia: Partidul Poporului nu este PP-DD, așa cum PRM nu este PRM - Dan Diaconescu. Tu ești atentă la denumire. Vezi aici, diferența dintre Partidul Poporului (nr. 50) și PP-DD (nr.51). Au prostit poporul, cu tembelizorul ! Mulțumesc !

      Ștergere
  3. Eu nu mai am niciun chef sa studiez platforma unui nou sau vechi partid. Ne invartim in jurul cozii? Fara o redresare morala, o redresare economica este imposibile. Vad ca ai printre forumurile si site-urile urmarite si Sfatul batranilor. Asta a fost gaselnita lui Pop Adrian, un pezevenchi ce mintea ca este prieten cu Mosu, Tudor Diaconu, dar s-a folosit doar de numele lui ca sa capete credibilitate. Mosu nu avea bani de medicamente, iar pehlivanul se poleia in hainele lui. Tara fara cani de paza, in care banditii se dau filantropi, copiilor li se fura tara, iar romanii se scarpina in creier, inventand noi partide sau platforme. Cinstea, moralitatea, daruirea, iubirea neconditionata sunt invataturi vechi. N-o sa reinventam noi roata, sau n-o sa construim roti patrate. Atata timp cat or sa existe lenesi si tradatori, vor exista si smecheri ce or sa se foloseasca de noi.Nimic nou sub soare...

    RăspundețiȘtergere