S.O.S. - SOLUŢII

Constituția Cetațenilor - alternativa la constitutia guvernantilor corupti 
----------------------------------------------------------------------


                  Partidul Poporului - Proiectul pentru România

--------------------------------------------------------


 • Platforma Civica - SCMD si Miscarea Civica Nationala (Piata universitatii)


 • 1)   Dreptul inalienabil si neingradit la munca decenta, fapt ce presupune:
  a)   Locuri de munca garantate, indiferent de varsta, persoanelor majore, prin contracte colective si individuale
  b)   Libertatea alegerii locului de munca
  c)   Salarii decente
  d)   Protectie sociala
  e)   Dialog social
  f)    Pensii decente
  g)   Alocatii pentru copii
  h)   Ajutoare sociale pentru persoane cu dizabilitati.
  2)   Dreptul inalienabil si nerestrictionat al cetateanului la proprietate mobila, imobila si de calitate (grad militar, titlu stiintific, pensie dobandita, drept de autor sau proprietate intelectuala, etc).
  3)   Dreptul inalienabil de proprietate al natiunii romane asupra solului, subsolului, apelor, spatiului maritim si aerian romanesc.
  4)   Dreptul la sanatate fapt ce presupune refacerea retelei de spitale si unitati medicale de stat, a productiei farmaceutice romanesti si interzicerea desfiintarii Instutului Cantacuzino.
  5)   Dreptul la educatie prin reforma invatamantului in interesul imediat si de perspectiva al natiunii romane, cu interzicerea stricta a politizarii acestuia.
  6)   Dreptul la justitie obiectiva prin interzicerea amestecului Executivului si politizarea actului de justitie, desfiintarea structurilor de politie politica de tip stalinist si a instrumentelor politice tip Curtea Constitutionala, ANI, DNA, CNSAS, etc.
  7)   Dreptul la cultura romaneasca si europeana, prin depolitizarea culturii si desfiintarea instrumentelor de tip stalinist gen CNA si ICR.
  8)   Dreptul la siguranta nationala, prin refacerea si depolitizarea completa a structurilor militare, de ordine publica, siguranta nationala, penitenciare si reinvestirea in productia romaneasca de aparare.
  9)   Dreptul inalienabil al natiunii romane la un stat social, ca expresie a vointei si intereselor cetatenilor.
  10)   Dreptul la un guvern responsabil in fata natiunii.
  11)   Dreptul la reprezentare parlamentara corecta prin anularea restrictiilor de tip politie politica si “lustratiilor”, a actualului sistem electoral ticalos si interzicerea migratiei parlamentare.
  12)  Dreptul cetatenilor de a declansa procedura de suspendare a Presedintelui prin depunerea unui milion de semnaturi.


  Noi nu cerem ajutor nimanui, noi ne exprimam vointa de a lichida un regim tiranic, antinational si corupt si afirmam lumii intregi, indiferent de interesele pe care le au unii si altii in Romania sau cu Romania, ca peste aceasta vointa nu se poate trece !

  CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC)

  sursa : http://sindicatulcmd.blogspot.com

  5 comentarii:

  1. Desigur ca acest proiect este unul just la care si eu ma alatur insa si a gasit prost aliatii si nu din vina cuiva ci pentru ca nu a gasit pe nimeni sa creada ,iata eu cred si ma aliez dreptatii.Schimbarea lumii incepe cu noi cu fiecare in parte ,asa ca sa nu mai aruncam cu pietre in noi si sa punem umar la umar pentru a clinti RomaniCA noastra ca sa putem redevenii ce am fost odinioara popor din DrACI.Cuvintul drac demult nu avea o conotatie rea ,avea inteles de nastrusnic cu multe idei.Dupa sarbatoarea recoltei dacii care traiau pe teritoriul Ramaniei(rama) sarbatoareau si pentru ca iarna tinea sase luni ei inventau tot felul de jocuri si se intreceau in hora si spectacol pentru a putea cuceri pe aleasa inimii si a se putea imperechea.Unul dintre cele mai vechi ritualuri de iarna era jocul cu acele masti cu coarne de animale desigur inspirati din natura fireasca in care traiau si in care se integrau perfect.Acesti dracusori actori am putea spune erau preferatii tuturor.EU PERSONAL CRED CA DENUMIREA VECHE A DACILOR A FOST DRAC ,DAR S A PIERDUT SAU CUVINTUL S A TRANSFORMAT DEOARECE COPILUL MIC NU PUTEA SA ZICA LITERA R DECIT TIRZIU PE VREMEA ACEEA PE LA 4 ANI SI ASA S A TRANSFORMAT DIN DRAC IN DAC .O CONCLUZIE SI NU VORBESC DUPA URECHE A FOST CA EXISTA TINUTUL LUI DRACULA CARE SE INTINDEA DIN ZONA BISTRITEI SI IN TARA MARAMURESULUI OASULUI.aCEST TINUT SE NUMEA DRACONIA SI CONDUCATORUL LOR SE TRAGEA DIN TRIBUL LUI GERULA.IN ZONA GUTIIULUI SI SI ZONA LAPUSULUI A TIBLESULUI IERNILE SUNT GRELE SI ACUM E FOARTE FRIG. PENTRU MAI MULTE INFORMATII PUTETI SCRIE LA ADRESA monicafirte@gmail.com sau te l0745901584

   RăspundețiȘtergere
  2. Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Din cauza maniei, invidiei, lacomiei, lenei, avaritie, gurmandismului si a desfraului, omul a regresat intr-o bestie. Cultivand Virtutile Crestine, putem redeveni Oameni. Succes !

   RăspundețiȘtergere
  3. DRACONIA SE MAI NUMEA TINUTUL DRAGONULUI SAU TARA DRAGOSTEI DRAG-DRAGON

   RăspundețiȘtergere
  4. Dragoni, dragoste sunt cuvinte mari ...
   Este necesar să acţionăm acum, în prezent.
   De noi, depinde viitorul copiilor noştri.
   Nu se merită, să se nască sclavii acestor guvernanţi caraghioşi.
   In mileniul 3, ei adună averi ca furnica: îi tragi de urechi, îi bagi la puşcărie şi iar fură. Nu au minte ! Ştiu doar să fure.

   RăspundețiȘtergere