26.05.2014

România este apolitică

Chiar dacă nu mă veți înțelege, îmi voi expune părerea, cu riscul de a fi considerat nebun.
Dacă la Europarlamentare, dintre cetățenii cu drept de vot sau prezentat doar 30 %, înseamnă că politica nu-si mai are rostul. 30 % nu pot decide pentru ceilalți 70 %.
Găștile politice mafiote se acuză reciproc !

2 comentarii:

  1. Aşa-zişii lideri politici actuali din România nu par să vadă clar de ce un independent (MIRCEA DIACONU) a obţinut REZULTATE mai bune decât unele partide politice. De fapt MIRCEA DIACONU este cel mai bine votat europarlamentar din ROMÂNIA. Motivul este clar: ROMÂNII AU VOTAT ROMÂNUL şi nu reprezentantul unei anume doctrine de partid. Dacă duminica trecută ar fi fost ALEGERI PREZIDENŢIALE, ACUM am fi vorbit de turul 2 de scrutin, în care MIRCEA DIACONU ar fi avut cele mai mari şanse să CÂŞTIGE. Asta pentru că MIRCEA DIACONU ESTE DINCOLO DE PARTIDE, DINCOLO DE VOINŢA POLITICĂ DIN ROMÂNIA SAU CEA COMANDATĂ DE LA WASHINGTON (ORI BRUXELLES). [BĂLĂ ION ADRIAN, RM. VÂLCEA]

    RăspundețiȘtergere
  2. Diaconu va avea un salariu de ordinul miilor de euro. Ce va face pentru România ? Dr. ec. Cojocaru Constantin se luptă cu toată mafia și a inițiat Constituția Cetățenilor. De ce tac toate televiziunile și toți politicienii ? Se dezbat tot felul de prostii, dar nu Constituția Cetățenilor. Deșteptați-vă români, până nu va fi prea TÂRZIU !
    HAI ROMÂNIA !

    RăspundețiȘtergere