06.04.2013

Protest anti-privatizare frauduloasă

"PROTEST
Ridică-te, popor român !
Partidul Poporului protestează împotriva noii crime pe care guvernanţii României sunt pe cale să o săvârşească împotriva poporului român.
Astăzi, 5 aprilie 2013, a fost dat publicităţii anunţul Ministerului Transporturilor, prin care sunt scoase la vânzare 51% din acţiunile deţinute de statul român în capitalul Societăţii Comerciale „CFR Marfă”.
Preţul de pornire cerut de vânzătorul de ţară Relu Fenechiu este de 797 milioane lei, respectiv, 180 milioane de euro.
Numai cele 900 de locomotive, plus cele peste 42.000 de vagoane, aflate, în acest moment, în patrimoniul „CFR Marfă”, valorează peste 2 MILIARDE DE EURO. Lăsăm, de o parte terenurile şi celelalte active incluse în capitalul societăţii.
Ne aflăm în faţa unei noi hoţii, de ordinul miliardelor de euro, ca şi cele anterioare, care, adunate, depăşesc cifra ameţitoare de peste 2.000 de miliarde de euro, furate de statul român de la proprii săi cetăţeni, prin aşa-zisa privatizare.
Până când mai rabzi, popor român?
Ce trebuie să se întâmple ca să te ridici, să ieşi în stradă, şi să spui: GATA, nu se mai „privatizează”, adică nu se mai vinde nimic. Capitalul este al nostru, al poporului român. Vom adopta şi aplica legea prin care acest capital va intra în proprietatea noastră, a celor care l-am creat. Dacă voi politicienii, care ne-aţi furat capitalul, nu sunteţi în stare să-l administraţi, atunci plecaţi, daţi-vă demisia. Lăsaţi pe alţii, care se angajează să administreze capitalul în condiţii de eficienţă, până la trecerea lui în proprietatea noastră privată.
Când te vei ridica, popor român? Când nu vei mai avea ţară? "
Constantin Cojocaru, Preşedinte al Partidului Poporului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu