27.07.2012

Referendum, 29 iulie 2012

"Pentru poporul român este crucial rezultatul alegerilor parlamentare, din toamnă, care poate decide încheierea regimului instaurat prin lovitura de stat din decembrie 1989 şi începerea unui nou regim, unul în care poporul român să devină stăpân pe propriul lui destin, pe bogăţiile naturale ale ţării, ca şi pe cele create prin munca lui. Pentru poporul român nu are nici o importanţă rezultatul referendumului din 29 iulie 2012. Spectacolul referendumului din 29 iulie priveşte, exclusiv, actuala clasă politică din România, nu şi poporul român. 
Desigur, decizia Curţii Constituţionale, prin care se condiţionează validarea referendumului de prezenţa a 50+1 din numărul celor înscrişi pe listele electorale cu mulţi ani în urmă, favorizează, incorect, una din tabere. Acesta nu justifică intrarea noastră în acest război, din care noi, poporul, nu avem nimic de câştigat.
Acestea sunt motivele pentru care recomand membrilor şi simpatizanţilor Partidului Poporului, ca şi tuturor susţinătorilor Legii Cojocaru să nu participe la această nouă mascaradă pusă la cale de mafia politică pentru deturnarea atenţiei electoratului de problemele reale cu care ne confruntăm, probleme create tocmai de aceşti politicieni lacomi şi iresponsabili."

Preşedintele Partidului Poporului, Constantin Cojocaru, 26 iulie 2012

Tot comunicatul îl găsiti pe site-ul - Partidul Poporului

Un comentariu:

  1. Totuşi, am votat DA !
    Băsescu nu a fost un patriot, nici USL (PSD + PNL + PC) nu au fost, dar astazi, pe unul l-am taxat : Jos Băsescu !

    RăspundețiȘtergere