18.12.2012

Decembrie 2012 - sfârşitul lumii sau al mafiei ?

De 23 de ani, asistăm la genocidul poporului român:
- salariul se duce pe chirie şi nu mai sunt bani pentru hrană, nici pentru medicamente, nici pentru îmbrăminte şi nici pentru alte necesităţi vitale
- cei cu locuinţă rămân făra bani, după ce achită întreţinerea
- locuri de muncă nu mai sunt, deoarece intreprinderile au fost vândute la fier vechi
- cetăţenii mor de foame, de frig, de boli sau se sinucid, să scape de exterminare
Mafioţii sunt prosperi: graşi, înarmaţi, bogaţi, cu multe locuinţe, cu multe terenuri, cu multe autoturisme, cu multe kilograme de bijuterii, cu multe conturi bancare şi cu pofte diabolice.
Cine sunt pedofilii ? Cine sunt tâlharii ? Cine sunt devalizatorii ? Cine sunt criminalii ? Cine a adus criza ? Cine doreşte legalizarea prostituţiei, legalizarea drogurilor, eutanasierea animalelor şi a oamenilor ?
Vinovaţii dacă nu vor ajunge la puşcărie, dacă nu li se vor confisca averile, dacă nu luăm măsuri ca aşa ceva să nu se mai repete, viaţa se va stinge (va veni sfârşitul lumii).
Dar dacă ne vom trezi acum, în ceasul al doisprezecelea şi vom anihila mafia condusă de satana, rasa umana va renaşte din propria cenuşă (decăderea de pe toate planurile).
Dacă nu acum, atunci când ? Dacă nu noi, atunci cine ?
Biserica nu ne mai poate ajuta ! Biserica ne-a părăsit - click aici

Un comentariu:

  1. Dragi cititori,
    Imi cer scuze, pentru exprimarea mea: directă, necivilizată. Eu sunt un om din popor. Nu am studii superioare şi nu mai suport, ca omul să fie călcat în picioare.
    Condamnaţi impostura, condamnaţi mafia, condamnaţi corupţia. Salvaţi-vă demnitatea, salvaţi-va semenii, familia, viaţa !
    Dumnezeu să ne ajute !

    RăspundețiȘtergere