05.07.2010

Partidul Poporului - Legea Cojocaru, 05.07.2010. la OTV

2 comentarii:

  1. OPERATIUNEA MATRIX SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI IDENTITATEA

    http://operatiuneamatrix.putblog.com/operatiunea-matrix-salvati-va-viata-familia-si-indentitatea/

    x Afara FMI din Romania, banii de la FMI se duc la firme particulare ale clasei politice si la corporatiile actionarilor de la FMI: Ford, Eads, bechtel, Airbus, dar nu sunt banii pentru salarii, medicamente, pensii si altele, iar romanii trebuie sa plateasca aceste datorii la FMI.
    x Industrie, cercetare, invatamant, agricultura si economie de stat si nu particulare, mafiote si teroriste.
    x Etatizarea resurselor energetice naturale ale Romaniei, sa treaca de urgenta in proprietatea statului si sa nu fie cedate precum Marea Neagra, ori cum vor acum cu Rosia Montana.
    x Stop regionalisarii Romaniei, desmembrarii Romaniei la ordin extern FMI, SUA-Israel, Rusia, Franta, ungaria si altele.
    x Afara NATO din Romania, pentru ca NATO a pregatit refugiati romani si maghiari in Ungaria sa atace Romania in decembrie 1989 si este o organizatie militara terorista.
    x Stop CIP-urilor si vaccinarilor criminale evreiesti- sioniste pentru exterminarea poporului roman.
    x Alegeri anticipate impotriva independentilor care s-au subordonat lui Basescu datorita presiunilor cu amenintarea dosarelor penale fabricate de comisiile lui Basescu si UNPR nu au participat la vot si nu au avut sigla si program propriu.
    x Desfiintarea comisiilor prezidentiale ale lui Basescu pentru ca exista deja in parlamentul si guvernul Romaniei comisii identice si mai mult, aceste comisii se folosesc de STS, SRI si CSAT si fabrica dosare penale impotriva cetatenilor Romaniei. basescu a ajuns dictator in Romania: un infractor cu cele mai multe dosare penale din toata clasa politica din Romania de dupa 1989, face legi in 10 zile.
    x Tineri cetateni romani trebuie sa intelegeti ca schimbarile dupa 1989 au fost facute in urma unei lovituri de stat organizata si finantata de actionarii de la FMI in Ungaria si la care au participat toate tarile membre NATO, SUA-Israel si Rusia care au implementat arma sionista: privatizare, restructurare si disponiobilizare, iar clasa politica manipulata de aparente si naiva nu a intrebat poporul roman daca este de acord sa instraineze resursele naturale energetice ale Romaniei, sa distruga industria si economia Romaniei si sa arunce romanii in strada, lasandu-i fara serviciu, slariu si pensie.
    x Tineri cetateni romani, daca nu iesiti acum in strada, dupa terminarea studiilor sunteti someri, putreziti de vii pe strada, fara serviciu, salariu si pensie si membri clasei politice va fura si va jefuiesc zilnic prin firmele lor particulare, care nu platesc taxe si impozite.
    x Romani, iesirea in strada pentru proteste este solutia, nu plecam din strada pana nu ni se rezolva problemele.
    x Trebuie sa facem actiuni de protest zilnice, in strada la toate institutiile statului.
    ROMANI -- IN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN

    STRAINI -- AFARA DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN

    X Singura lupta adevarata este STRADA, asa cum au facut mercenarii si teroristii de la Europa Libera si grupul pentru Dialog Social in Romania in ultimi 2 de ani, cum au facut semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara terorista a Romaniei in 15 — 22 decembrie 1989 care acum sunt membrii ai comisiilor prezidentiale cu care Basescu conduce Romania.
    JOS DICTATURA MERCENARA SI TERORISTA !

    JOS DICTATURA BASESCU !

    De 20 de ani se fura tot, se rade tot.
    STOP DISTRUGERII ROMANIEI.

    STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

    Cei care citesc acest mesaj si doresc sa-si salveze viata, bunastarea, casa, familia, copii si indentitatea sunt rugati sa trimita mai departe acest mesaj, care trebuie sa ajunga cat mai repede la toti cetatenii romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  2. OPERATIUNEA MATRIX: UDMR IN AFARA LEGII SI DIN PARLAMENT

    http://www.youtube.com/watch?v=beVEU5DOcNE

    Nu iesiti acum in strada cand se inchid spitale, scoli, institute de cercetare si se disponibilizeaza cetateni romani si Basescu-Udrea-Boc-Tismaneanu-Soros spun ca este CRIZA si au inceput sa ne ucida pe toti cu mancare otravita pe care mai trebuie sa o mai si platim, atunci pentru ce l-am ucis pe Ceausescu?

    Sa vina UDMR si Soros si FMi sa ne saraceasca, infometeze si sa ne ucida cu DEMOCRATIA JIDANEASCA SPURCATA CRIMINALA SI TERORISTA si este GENOCID SI EPURARE ETNICA ROMANEASCA si romanii canta si danseaza si sunt vanati de bancile particulare evreiesti cu bani din credite de la FMi.

    Pentru ce l-am impuscat pe Ceausescu?

    Sa facem credite la FMi si sa finantam bancile evreiesti particulare si acestea sa ne vaneze si sa ne ucida sa ne confiste bunurile si casele si sa ne disponibilizeze si sa ne arunce in strada fara servicu si salariu si fara casa si fara familie si fara identitate.

    RăspundețiȘtergere